Yerel

VAHAP SEÇER ERDEMLİ’DE SULAMA BORUSU DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Erdemli’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Erdemli ziyaretine CHP ilçe örgütünü ziyeretle başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ardından Kocahasanlı Sanayi esnafını ziyaret edip, Kızkalesi Meski yağmur suyu drenaj çalışması incelenmesi Kızkalesi Denizkızı plaj hazırlıkları denetledi. Ardından Kızkalesi esnaflarını ziyaret etti sıkıntılarını dinledi.

Vahap Seçer’in Erdemli programına CHP Erdemli İlçe Başkanı Mustafa Kılbaş, ilçe yönetimi ve Erdemli koordinasyon müdürü eşlik etti.

Kumkuyu Mahallesi’nde Meski Kanalizasyon çalışmasını da yerinde inceleyen Vahap Seçer Kumkuyu Mahalle Muhtarlığı’nda vatandaşların sorunlarını dinleyip programına Erdemoğlu Bulvarı Güzeldağ Sitesi önü asfalt çalışması incelemesi ile devam etti.

Erdemli Ticaret Odasında STK’larla toplantının ardından Eski Tuz Fabrikası civarındaki Sulama Havuzuna çok hızlı üreyebilen ayda bir kez yumurta bırakabilen Lepistes cinsi balık bırakıp Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait Erdemli Şantiyede 10 bin 176 metrelik Çelik Sulama Borusu dağıtım törenine katıldı. Pandemi döneminde tarıma önem veren Vahap Seçer’in sulama borusu dağıtımı takdirle karşılandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Erdemli’de son programını İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanlığı’nı ziyeret ederek bitirdi.

HAKAN AK; “VAHAP SEÇER BAŞKANIMIZA MİLLET İTTİFAKININ RUHUNA UYGUN ŞEKİLDE HER ANLAMDA DESTEK OLACAĞIZ”

İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulunan Vahap Seçer kapıda çiçeklerle karşılandı. İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için teşekkür eden Hakan Ak; “Her ne kadar yerel seçimde ittifak halinde olmasak da bundan sonraki süreçte Erdemli’nin sorunlarına çözüm odaklı ortak bir çalışma ve istişare ortamında olmayı temenni ediyoruz. Amacımız Erdemli ve Mersin’in yerel ve ulusal anlamda kalkınması olacaktır. Başkanımıza Millet İttifakı’nın ruhuna uygun şekilde her anlamda destek olacağız. Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in bu ziyaretinden de İYİ Parti ile geleceğe yönelik ortak çalışma arzusu taşıdığını anlıyoruz. Bu süreçte kendilerine destek olacağız. Ben Erdemli’nin sorunlarını buradan tek tek de getirmek istemiyorum. Siz saygıdeğer üyelerimizin istek ve önerilerini başkanımıza en kısa zamanda ileteceğim. Ben tekrar partim adına bu nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diyerek sözü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e bıraktı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Millet İttifakı bileşenleri olarak bugün bir arada bulunduklarına vurgu yapıp İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak’a gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Erdemli’de büyükşehir belediyesinin çalışmalarını yerinde incelemek için bulunduğunu hatırlatıp Millet İttifakı ortağı İYİ Parti’yle diyaloglarını kuvvetlendirmek adına bu ziyareti yaptıklarını dile getirip kendilerini en güzel şekilde karşılayan İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak ve ilçe yöneticilerine, meclis üyelerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Mersin dönüşünde yol güzergahında sırasıyla Arpaçbahşiş Şik Sitesi önünden bisikletler ile Tömük Çimsa Sitesine kadar sahil yolundan 4 km’lik parkuru inceleyip parkura cepheli site kafelerindeki vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Çimsa sitesi önündeki yürüyüş yolu ile deniz arasında bulunan yeşil alanda Tömük-Arpaçbahşiş site yöneticileri ile Yazlıklarda Pandemi önlemleri konulu bir toplantı yapıp Erdemli programını sonlandırdı.

This post was last modified on Haziran 18, 2020

Emre Türkmen

1978 Silifke doğumlu yörük bir Türk evladıyım. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1999 mezunu Ziraat Mühendisiyim. Zirve Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevi ve başyazarlığı ile başladığım yazarlık hayatımda birçok habere de imza attım. Kısa bir dönem Nokta Gazetesinde köşe yazıları yazdım. Erdemli Bülten internet haber sitesinde okudukça anlayacağınız, anladıkça sorgulayacağınız, sorguladıkça gerçekleri daha çabuk görebileceğiniz yazılar ile siz değerli okurlarımızın karşısındayım.

Benzer Haberler

Şehidimizin Kütüphanesi Desteklerinizi Bekliyor

11 Haziran 2023 tarihinde Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit harekatında şehit düşen P. Komando Uzm. Çvş. Halil…

Şubat 3, 2024

Gece Kartalları Sayesinde Erdemli Sokakları Daha Güvenli

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından ilçenin belli noktalarında yapılan uygulamalar…

Ocak 9, 2024

HIRSIZLAR ERDEMLİ POLİSİNDEN KAÇAMADI!

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin Yarenler, Koyuncu ve Tabiye Mahallelerinde farklı tarihlerde…

Ekim 23, 2023

Mersin’de vahşet: Uyuşturucu bağımlısı genç babasını boğazladı!

Erdemli ilçesine bağlı tatil yöresi Kızkalesi’nde uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 29 yaşındaki Ertuğrul S., birlikte…

Ekim 23, 2023

Kaynak Makinesinin Kıvılcımları Serayı Yaktı!

Limonlu mahallesinde, edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu (Suriyeli) kişilerin avuç içi taşlama ve kaynak makinesi…

Ekim 7, 2023

Erdemli Abur Cubur Talk Show ile Eğlendi

3 Aralık Cumartesi günü Erdemli Kültür Merkezinde Güldür Güldür Show oyuncularından Rüştü Onur Atilla, Berkay…

Aralık 5, 2022