Yerel

Erdemli – Mersin 156 Otobüs Saatleri

Erdemli’den Mersin’e belediye otobüsüyle gitmek isteyen vatandaşlarımızın tercih ettiği 156 numaralı Karacailyas – Erdemli – Tırtar (Kumkuyu) hattının güzergahını, saatlerini, ücretlerini ve duraklarının bilgisini bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Öncelikle belirtmek isteriz ki Erdemli’den Mersin’e yada Mersin’den Erdemli’ye gitmek için tek seçeneğiniz 156 numaralı belediye otobüsü değildir. 156 numaralı otobüsün yanısıra 170 numaralı MEŞOT – Akbelen – GMK – Taşucu otobüsü de Erdemli’den geçmektedir. Eğer 156 numaralı otobüsün saati yakın değilse yada halihazırda yakın olan 170 numaralı bir otobüs varsa tercih edebilirsiniz.

Mersin Erdemli 156 Otobüs Saatleri

Aşağıda ilk olarak göreceğiniz tablo Mersin’den kalkış saatlerine göre hazırlanmıştır. Bir alttaki fotoğrafta ise Erdemli’den kalkış saatleri yer almaktadır. Mersin’den ilk kalkış noktası Karacailyas durağıdır. Karacailyas’tan bulunduğunuz yere gelmesini tahmini olarak hesaplamayı unutmayınız. Aynı zamanda https://ulasim.mersin.bel.tr/ üzerinden otobüsü canlı olarak takip edebilir ve nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Karacailyas kalkış saatleri;

Kumkuyu kalkış saatleri;

Yukarıda ki tabloda ise Kumkuyu Zirve Petrolden kalkış saatleri yer almaktadır. Kumkuyu’dan bulunduğunuz yere otobüsün gelmesinin tahmini ne kadar süreceğini hesaplayınız. Eğer bölgeye hakim değilseniz ulasim.mersin.bel.tr sitesinden yardım alabilir ve otobüsü canlı olarak takip edebilirsiniz. 156 saatleri konusunda aklınıza takılan tüm soruları yorum olarak bırakabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizlerle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

156 Otobüs Ücretleri

Belediye otobüsü ücretleri düzenli olarak değişmektedir. Yazımızda en güncel ücretlendirmeyi sizlerle paylaşıyoruz yine de ücretler konusunda emin olmak için Mersin Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden takip edebilirsiniz. Ücret tarifelerinde değişikliğe gidildiğinde sayfamızda ki yazımızı güncellediğimizi bildirmek isteriz. Aşağıda ki fiyat tablosunda Mersin’den kalkış olarak hesap edilmiş ve ona göre fiyatlandırma yapılmıştır. Aynı fiyat tarifesi Erdemli’den kalkış içinde geçerlidir.

Fiyat tarifesinde yer alan öğretmen, öğrenci ve indirimli tarifelerden yararlanmak için Mersin Büyükşehir Belediyesi irtibat noktalarından özel kart çıkarmanız gerekmektedir. Öğrenci kartları içinde aynı şartlar geçerlidir. Belediye otobüsünde nakit para geçmemektedir kart ile yolculuk edebilirsiniz. Kartınıza bakiye yüklemek için teksin mersin uygulamasını indirebilir ve yükleme yapabilirsiniz.

Erdemli Mersin 156 Belediye Otobüsü Durakları

D400 karayolu üzerinde Erdemli ile Mersin arasında ki tüm büyükşehir duraklarından 156 otobüsüne binebilir ve inebilirsiniz. Otobüsler tüm duraklarda dururlar lakin durağın arkasında veya yanında görülmeyecek durumdaysanız otobüs durmadan geçme ihtimali vardır. Otobüsü gördüğünüz andan itibaren el kaldırmanız sizin yararınıza olacaktır.

Erdemli Mersin otobüs saatleri ve durakları yazımızın sonuna geldik. Bir önceki yazımız olan Erdemli Avgadı belediye otobüs saatleri yazımızı okuyabilirsiniz.

This post was last modified on Ekim 7, 2023

Erdemli Bülten

Erdemli Bülten 2020 yılında kurulmuş bağımsız bir haber platformudur. Haber platformumuz İnternet Yayıncıları Derneği üyesi olup tüm yasal haklarımız İYAD tarafından korunmaktadır. Herhangi bir maddi destek almadan tamamen gönül işi ile yürütülmektedir.

Benzer Haberler

Şehidimizin Kütüphanesi Desteklerinizi Bekliyor

11 Haziran 2023 tarihinde Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit harekatında şehit düşen P. Komando Uzm. Çvş. Halil…

Şubat 3, 2024

Gece Kartalları Sayesinde Erdemli Sokakları Daha Güvenli

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından ilçenin belli noktalarında yapılan uygulamalar…

Ocak 9, 2024

HIRSIZLAR ERDEMLİ POLİSİNDEN KAÇAMADI!

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin Yarenler, Koyuncu ve Tabiye Mahallelerinde farklı tarihlerde…

Ekim 23, 2023

Mersin’de vahşet: Uyuşturucu bağımlısı genç babasını boğazladı!

Erdemli ilçesine bağlı tatil yöresi Kızkalesi’nde uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 29 yaşındaki Ertuğrul S., birlikte…

Ekim 23, 2023

Kaynak Makinesinin Kıvılcımları Serayı Yaktı!

Limonlu mahallesinde, edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu (Suriyeli) kişilerin avuç içi taşlama ve kaynak makinesi…

Ekim 7, 2023

Erdemli Abur Cubur Talk Show ile Eğlendi

3 Aralık Cumartesi günü Erdemli Kültür Merkezinde Güldür Güldür Show oyuncularından Rüştü Onur Atilla, Berkay…

Aralık 5, 2022