Yerel

Erdemli – Avgadı 174 Otobüs Saatleri, Durakları ve Fiyatları

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi 2022 yılında Erdemli – Avgadı istikametine otobüs seferlerini başlattı. 174 Numaralı Erdemli Avgadı otobüsü hangi saatlerde geçer ve hangi duraklardan yolcu alıp indirir detaylarına ulaşmak için yazımızı okuyabilirsiniz. Yazımızın en sonunda ise Avgadı Erdemli otobüsünün fiyat tarifesini göreceksiniz.

Erdemli Avgadı Otobüs Saatleri

Aşağıda ki listede hareket saatleri ve Erdemli’den kalkış ile Avgadı’dan kalkış saatleri yer almaktadır. Bulunduğunuz durağa göre otobüsün gelmesi zaman alabilir. Lütfen bunu unutmayınız. Aynı zamanda otobüsün saatinde 5-10 dakika oynaması gayet normaldir.

174 Numaralı otobüsün Erdemli’den kalkış saatleri;

174 Numaralı otobüsün Avgadı mahallesinden kalkış saatleri;

Erdemli’den kalkış için otobüsün ilk durağı Kumkuyu (Tırtar) zirve petroldür. Erdemli merkeze gelmesi yaklaşık 15-20 dakika sürmektedir. Erdemli’den saat 18:00’da kalkan son otobüsün Eski hastaneden döndükten sonra Hükümet konağına ulaşması ise 18:30’u bulmaktadır.

174 Erdemli – Avgadı Otobüsünün Durakları

Otobüs genel olarak Mersin Büyükşehir’e ait tüm duraklarda neredeyse durmaktadır. Lakin durmadığı duraklar ve henüz kurulmamış duraklarda durmaktadır. Hat güzergahı yeni olduğu için bazı yerlerde durak yerine D tabelası olan yerlerde durmaktadır. Detaylı bilgi için haritamızı inceleyiniz.

Erdemli İlçe Merkezi Durakları

Not: Haritada mavi yuvarlak ile gösterilen tüm yerler duraktır. Harita konumu belli olması açısından bazı çok bilinen yerler kırmızı ok ile gösterilmiştir.

Avgadı Mahalle Merkezi Durakları

Avgadı mahallesinden kalkış ve sahile doğru iniş güzergahında ki duraklar. Buradaki duraklardan hem gidiş hem de geliş istikametinde otobüse binebilirsiniz.

Otobüs Ücretleri

Erdemli’den Avgadıya giden yada dönen otobüs için ücretlendirme aynıdır. Lakin 3 farklı tarife mevcuttur. Bu tarifler aşağıda yer almaktadır. Öğrenci, öğretmen, indirimli ve abonman fiyatlarından yararlanmanız için özel kartınız olması gerekmektedir. Otobüs kartını Erdemli Hükümet Konağı önündeki MBB İrtibat noktasından alabilirsiniz. Kart fiyatları tarifeye göre değişkenlik göstermektedir.

174 numaralı otobüs hakkında merak ettiklerinizi yada yazıda belirtilmeyen bilgileri vermek için bizimle iletişim sayfasından iletişim kurabilirsiniz. Yada bu yazımıza yorum olarak bırakabilirsiniz.

Ek olarak otobüsün nerede olduğunu ve durağınıza kaç dakika sonra geleceğini öğrenmek istiyorsanız Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesini ziyaret ederek bu gibi detayları öğrenebilirsiniz.

Erdemli’den Mersin’e yada Mersin’den Erdemli’ye gidiş geliş yapan 156 numaralı belediye otobüsü saatlerini incelemek için Erdemli – Mersin 156 Otobüs Saatleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.

This post was last modified on Ekim 7, 2023

Erdemli Bülten

Erdemli Bülten 2020 yılında kurulmuş bağımsız bir haber platformudur. Haber platformumuz İnternet Yayıncıları Derneği üyesi olup tüm yasal haklarımız İYAD tarafından korunmaktadır. Herhangi bir maddi destek almadan tamamen gönül işi ile yürütülmektedir.

Benzer Haberler

Şehidimizin Kütüphanesi Desteklerinizi Bekliyor

11 Haziran 2023 tarihinde Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit harekatında şehit düşen P. Komando Uzm. Çvş. Halil…

Şubat 3, 2024

Gece Kartalları Sayesinde Erdemli Sokakları Daha Güvenli

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından ilçenin belli noktalarında yapılan uygulamalar…

Ocak 9, 2024

HIRSIZLAR ERDEMLİ POLİSİNDEN KAÇAMADI!

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin Yarenler, Koyuncu ve Tabiye Mahallelerinde farklı tarihlerde…

Ekim 23, 2023

Mersin’de vahşet: Uyuşturucu bağımlısı genç babasını boğazladı!

Erdemli ilçesine bağlı tatil yöresi Kızkalesi’nde uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 29 yaşındaki Ertuğrul S., birlikte…

Ekim 23, 2023

Kaynak Makinesinin Kıvılcımları Serayı Yaktı!

Limonlu mahallesinde, edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu (Suriyeli) kişilerin avuç içi taşlama ve kaynak makinesi…

Ekim 7, 2023

Erdemli Abur Cubur Talk Show ile Eğlendi

3 Aralık Cumartesi günü Erdemli Kültür Merkezinde Güldür Güldür Show oyuncularından Rüştü Onur Atilla, Berkay…

Aralık 5, 2022